Bezoek onze winkels

en ontdek ons geweldig aanbod!

klik hier foor onze bedrijfsfilm

Drankenhandel Bevernagie Lichtervelde & Roeselare maakt onderdeel uit van de Prik & Tik drankenhandel groep. Hierdoor heb je bij ons een exclusief assortiment aan dranken en andere producten. Bovendien kan je genieten van de talloze acties en promoties. 

Je kan bij ons dan ook voor alle dranken terecht, of je nu een bierdrinker, wijnliefhebber of ginlover bent. Ons team deelt maar al te graag hun kennis met jou. 

We hebben een groot assortiment van vele soorten dranken en willen jou graag met dat assortiment kennis laten maken. Daarom organiseren wij regelmatig degustaties in onze winkel.

Eerder op zoek naar een origineel cadeau voor een feestje waar je naar toe moet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan kiezen: van klassieke biermand tot een toffe cadeaumand waar je bij de gastheer of vrouw zeker mee scoort. 

Kortom: drankenplezier vind je hier.

Vestiging Lichtervelde

960m² drankenplezier

Bevernagie All Drinks in Lichtervelde, bekend om zijn klantvriendelijkheid in combinatie met de meest concurrentiële prijzen op de markt. Kom en maak kennis met ons ruime aanbod dranken en aanverwante producten. Onze medewerkers staan u graag ten dienst met hun deskundig advies! 

Dankzij onze ruimte parking en vlotte bereikbaarheid is onze vestiging in Lichtervelde de ultieme winkel voor alle dranken en geschenkenshopping. 

Adres: Koolskampstraat 22, 8810 Lichtervelde

Vestiging Roeselare

1300m² drankenplezier

Drankenhandel Bevernagie Roeselare ziet het levenslicht eind 2020 en start met dezelfde gekende service en kwaliteit als onze vestiging in Lichtervelde. Je kan er terecht voor 1300m² drankenplezier en vindt er meer dan 4000 verschillende artikels permanent op voorraad. Van frisdranken en bier tot geschenkmanden en wijn. Voor dat laatste beschikt onze vestiging in Roeselare over een klimaatkast waar de betere wijnen op een constante temperatuur van 18°C bewaard worden. Perfect voor de échte wijnliefhebber. 

Onze vestiging in Roeselare is gelegen in de Godshuislaan 13, 8800 Roeselare en beschikt over een ruime parking.