Over ons

Drankenhandel All drinks Bevernagie is van oorsprong een familiale brouwerij. Van 1899 tot 1980 brouwden opeenvolgende generaties van de familie Bevernagie er bier dat werd geleverd in de omliggende cafés. In 1980 werd de brouwactiviteit stopgezet omdat er te grote investeringen nodig waren voor de modernisering van de brouwerij.

Sinds 1980 is de activiteit gericht op de bier- en drankenhandel. Om die verder uit te breiden verhuisden wij in 1993 naar een nieuw adres. Vandaag beleveren wij als (drankenhandel) horecazaken en bedrijven.

Daarnaast zijn er 2 winkelpunten waar particulieren terecht kunnen voor hun aankopen. Met vestigingen in Lichtervelde en Roeselare kunnen we onze klanten met topservice bedienen. Drankenhandel All Drinks Bevernagie maakrt deel uit van de groepering Prik & Tik, op dit ogenblik één van de grootste aankoopgroeperingen van drankenhandels in ons land. Dit laat ons toe om het assortiment optimaal uit te breiden en op het vlak van prijzen concurrentieel te blijven.

All drinks Bevernagie, uw drankenhandel uit de streek!